Cathelijne de Bruin, Bezoeker

0 Replies

Het is een vernieuwend concept. Als een nieuwsgierig mens wil ik graag bij alles waarin een vorm van nieuwheid schuilt betrokken zijn. Op die manier heb ik ook een beetje invloed op die vernieuwing en waar de wereld naar toe gaat.
Ik woon zelf niet eens in deze buurt maar ik winkel graag hier. Mijn kinderen gaan hier naar school en ik wil graag hier ook voor mezelf iets ondernemen. Dus redenen genoeg om mijn steentje bij te dragen in de verbetering en verandering van deze winkelstraat. Dat doe ik door mee te doen met de JEBC, door nu een klein beetje te betalen aan iets dat op termijn zichzelf terug betaalt.
Of ik straks hier ondernemer ben of bewoner, of dat ik als vrijwilliger werk en dat mijn kinderen hier naar school gaan, dat maakt allemaal niet uit. Ik krijg nu de kans om dit zaadje de grond in te stoppen, en wie weet straks staat er een plant voor mij.
Normaal begeef je door een landschap waarin de planten door andere mensen zijn geplant. Dan ben je het alleen maar aan het onderhouden en beslis je of je dingen wilt laten staan of dat ze rijp zijn voor de oogst, of dat het tijd is om een boom om te zagen, omdat er iets beters moet gebeuren. Maar nu zijn we zelf het zaadje aan het planten en dat vind heel interessant om bij betrokken te zijn. En dat die kans maar 50 euro kost, vind ik alleen maar bijzaak.>

Een coöperatie starten, hoe doe je dat?Thijs Box, ondernemer

Share Your Thoughts

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JEBC Nieuws